Šie 5 visparastākie dzērieni nomāc pat visnežēlīgāko apetīti tikai 10 minūtēs! Vienkārši satriecošs rezultāts!

Diēta tev nešķitīs nepanesama nasta, ja izmantosi vienu mazu triku. Dzeriet, kad vēlaties ēst! Apetīte ir neparedzams viesis, un nereti tā parādās, kad pēc pamatēdienreizes ir pagājusi pat mazāk nekā stunda.

Sakarā ar hormonālajiem traucējumiem organismā, vielmaiņas īpašībām un pastāvīgu stresu dažiem cilvēkiem apetīte ir grūti kontrolējama.

Varat dzert tabletes, lai mazinātu pastāvīgo vēlmi kaut ko ēst, vai arī varat izmēģināt šos brīnumainos dzērienus. Piedāvājam 5 variantus, kā remdēt izsalkumu, neapēdot ne kripatiņu!

Kā samazināt apetīti

1.Kompots bez cukura

Derēs jebkuras ogas un augļi: jāņogas, ķirši, mellenes, ērkšķogas, āboli… Var veidot kompotu asorti, var gatavot no vienas sastāvdaļas.

Kompots palīdzēs iznīcināt apetīti, piesātinās ar vitamīniem, uzlabos gremošanu un izvadīs no organisma toksīnus. Protams, labāk ir dzert svaigu kompotu – konservētu kompotu parasti gatavo ar cukuru, un tas mums neder.

2.Ābolu un rozīņu novārījums

Svaigu ābolu un rozīņu saldskābais novārījums palīdzēs kontrolēt ne tikai apetīti, bet arī kuņģa skābumu.

Pateicoties unikālajam sastāvam, tas ir ļoti noderīgs bērniem un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti, un tiem, kas vēlas zaudēt svaru, tas ir īsts atradums! Sauja rozīņu, 1 ābols, neliels katliņš ūdens – viss, kas nepieciešams veselīga dzēriena pagatavošanai.

3.Ūdens ar citronu un medu

Gadās, ka nav apetītes kā tādas, bet ļoti gribas saldumus… Ūdens ar medu un citronu ir lieliska iespēja pārvarēt bīstamās vēlmes pēc saldumiem.

Šim dzērienam var pievienot kanēli, kas paātrina vielmaiņu, kardamonu, šķipsniņu muskatrieksta. Smaržo lieliski un ir patiešām garšīgi.

4.Mežrozīšu novārījums

Mežrozīte ir bagāta ar C vitamīnu. Mežrozīšu novārījums ir ideāls dzēriens, kad sāp kakls. Mežrozītei piemīt arī īpašība uzlabot zarnu darbību.

Lasi arī: Kartupeļu mizu mēslojums: nekādu Kolorādo vaboļu un izcila raža

Ja ievērojat diētu, pagatavojiet mežrozīšu dzērienu turpmākai lietošanai – saldās notis skābajā dzērienā remdē gan slāpes, gan izsalkumu, vienlaikus veicinot svara zudumu.

5.Kefīrs

Uzkodas vietā izvēloties zema tauku satura kefīru, izlozēsi laimīgo biļeti. Zema tauku satura raudzēts piena produkts palīdzēs bez traucējumiem ievērot diētu, kā arī rūpīgi attīrīs ķermeni.

Kefīram var pievienot garšvielas – ne tikai parasto kanēli, bet arī dažādus sausos garšaugus kā baziliku un rozmarīnu. Smaržīgs un remdē izsalkumu, nekaitējot figūrai!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment